~ På bussen!

 

 

~ 1 dag kvar!

Jag har packat ända sen jag kom hem från stockholm ,  det kanske var runt halv 5.. nu är klockan typ halv 9.. och är ändå inte helt klar, fast det är typ bara massa småsaker som jag ändå måste använda imorgon bitti ;p

DUNDERPACKAR TILL FALUN

ÅÅH! Nu är jag arg, jag som hade skrivit ett fetalångt inlägg nyss och sen dör datorn precis en halv millimeter sekund innan jag ska trycka på "puplicera"... :mad:
skit samma, jag skriver om det.
Jag är ledsen att jag inte har bloggat under helgen men jag har varit i stockholm, tro inte nu att detta är någon dålig bortförklaring men jag har faktiskt varit det. Vi var typ mitt ute i urskogen, haha nej men ni fattar och jag hade nästan ingen täckning så mina blogginlägg ville inte publiceras då.. :thumbdown:
Jag har typ lite paniiikk! Imorgon åker vi till falun!
Jag minns när vi började i 7:an och vi redan då började planera inför det, nu är vi lixom snart där! Men, jag vet inte vad jag ska ta med och packa, hur mycket och så, ah ni fattar nog. Jag har nästan inte tid att blogga men jag får jalla mig sen ändå.
Vi åker kl 8 imorgonbitti sen går bussarna en kvart senare. Jag ska åka med i samma buss som julia, det blir kuligt. I fredags var jag, alicia och julia och köpte lite saker till falun men det känns ändå som om jag har glömt någonting... :question:
När vi kommer dit kommer vi säkert som förra gången bara lämna våra väskor på rummet och sen gå ner och ha våran första slöjdlektion. Där borta kommer vi ha massvis av slöjd, lite hemkunskap, labb och en lektion idrott. :bigeyes:
Här är lite bilder hur det ser ut i Falun, dock är detta google-bilder men det funkar nog ändå? :) När 8: orna var där förra gången åkte dom längdskidor på idrottslektionen, jag tror inte riktigt att vi kommer ha det. ;)
:love:

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype