Joe Labero (del 1)

Fyfan vad tufft!!! Var ju somsagt och såg Joe Labero idag (för ca 30min sen), det var bland de tuffaste jag sett. Trodde jag skulle genomskåda hans knep. Jag fattade noll. Tog lite bilder i smyg, men de flesta blev suddiga.. Blev ändå rätt mycket bilder så jag delar upp det i 2 eller 3 delar. Beror på vilket humör jag är på, ne men det blir nog 3 delar!
 
Hihi vi åt på Saigon innan vi gick till Conventum. Erkänn du blev sugen nu? Jag med
Innan showen
En galen man
En till galen man
Här GICK han igenom en människa. Hur det nu gick till har jag ingen aning om... 

Bra botemedel

Har ju varit sjuk nu ett bra tag, och äntligen har jag tagit nästan all antibiotika så om en vecka ska jag tillbaka till vårdcentralen och se om det blivit bättre. Vilket jag tror och hoppas att det har! Stannade hemma från skolan i måndags och tisdags, så mamma kom hem med botemedel, har hört att detta ska hjälpa mot njurbäckeninflammation. 
 
 

Laberomannen

Imorgon ska jag till Convetum o se självaste Jooeee Labero! Ska dit med mamma, hennes kompis och dotter. Kommer bli skitbra tror jag, ska ta med kameran och försöka ta någon bild! 
 
För ni som inte har en blekaste om vem denna man är kan ni kika på klippet nedan, ge det 4 minuter och sedan kan du nog komma på vad han sysslar med!
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype